TOPlist
zavřít
zavřít

    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


    1. Grand-slam.cz, konkrétně jeho správce Tomáš Ambroz (IČO: 06681361), který je veden u MěÚ Moravský Krumlov, Č.j.: ŽIV/51726/2017-soto, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    - měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    - fungování webových stránek.


    2. Takový sběr cookies lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen "Nařízení").


    3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný nastavit v nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru námitku zasláním na kontaktní adresu 
    admin@grand-slam.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.


    4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.


    5. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.


    6. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

    - Poskytovatelem služby Google Analytics
    - Tomášem Ambrozem (IČO: 06681361), který je veden u MěÚ Moravský Krumlov, Č.j.: ŽIV/51726/2017-soto

    7. Výše uvedené platformy (zpracovatelé) dále s cookies nakládají v souladu s jejich smluvními podmínkami, které najdete zejména zde:

    https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs;
    https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs


    8. Grand-slam.cz také sbírá e-mailové adresy registrovaných uživatelů. Pracuje také s e-mailovými adresami těch návštěvníků webu, kteří využívají formulář Máte dotaz. Tyto e-mailové adresy dále nebudou nijak využívány.


    9. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    - požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případně si vyžádat kopii,
    - vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    - požadovat výmaz těchto osobních údajů,
    - v případě zpracování osobních údajů na základě souhlasu žádat přenos těchto údajů,
    - v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud.

zavřít

    PRÁVA A PODMÍNKY


    a) Služby poskytované těmito Stránkami jsou veřejně přístupné. Používání Stránek je podmíněno souhlasem s těmito Podmínkami. Návštěvník Stránek vyjadřuje souhlas s těmito Podmínkami jejich používáním.

    b) Bez souhlasu Vlastníka není dovoleno používat tyto Stránky jinak než pro vlastní potřebu. Jiné využití podléhá předchozímu schválení ze strany Vlastníka.

    c) Návštěvník se zavazuje, že při používání těchto stránek se bude řídit platnými právními předpisy České republiky, bude vždy jednat v souladu s těmito předpisy, dobrými mravy a těmito Podmínkami.

    d) Zdůrazňujeme, že všechny články (pokud není uvedeno jinak) a výchozí obrázky rubrik jsou podle zákona o autorském zákonu (zákon č. 121/2000 Sb.) majetkem webu grand-slam.cz a nesmí být nijak užívány mimo web grand-slam.cz.

    e) Návštěvník bere na vědomí a souhlasí s tím, že může dojít k částečné či úplné nefunkčnosti Stránek. Dále může dojít také ke změně či zrušení poskytovaného obsahu nebo služeb. Uvedené skutečnosti nezakládají návštěvníkovi Stránek nárok na náhradu škody.

    f) Tyto Stránky mohou obsahovat odkazy na internetové servery a stránky třetích stran. V těchto případech Vlastník neodpovídá za jejich obsah ani funkčnost.

zavřít

    REKLAMA


    V případě zájmu o inzerci na grand-slam.cz nás kontaktujte pomocí formuláře níže. Děkujeme.

Spain F26 Futures

Datum: 4.10.2004
Povrch: Tvrdý p.



Kolo Vítěz Poražený Výsledek
Dvouhra muži
F Tony Holzinger (SE) Dekel Valtzer 4-6 6-2 6-2
 
SF Dekel Valtzer Granollers Marcel (3) 6-1 6-2
SF Tony Holzinger (SE) Martijn Van Haasteren 7-5 6-2
 
ČF Dekel Valtzer Tomislav Peric (8) 7-6(5) 3-6 7-6(6)
ČF Granollers Marcel (3) Ivan Esquerdo-Andreu (6) 6-2 7-5
ČF Martijn Van Haasteren Daniel Lencina-Ribes 6-3 6-1
ČF Tony Holzinger (SE) Brugues-Davi Arnau (LL) 7-5 7-6(5)
 
OF Dekel Valtzer Ruben Merchan-Huecas 6-0 6-2
OF Tomislav Peric (8) Arkaitz Manzarbeitia-Ugarte (Q) 6-4 6-3
OF Granollers Marcel (3) Richard Brooks (Q) 6-2 6-2
OF Ivan Esquerdo-Andreu (6) Andujar Pablo (Q) 7-6(5) 6-2
OF Martijn Van Haasteren Juan-Miguel Such-Perez (LL) 6-1 6-2
OF Daniel Lencina-Ribes Marcos Jimenez-Letrado 7-5 6-3
OF Brugues-Davi Arnau (LL) Rafael Moreno-Negrin 7-6(5) 3-6 6-2
OF Tony Holzinger (SE) Cruciat Adrian (2) 6-3 6-3
 
R32 Dekel Valtzer Trujillo-Soler Gabriel (1Q) 6-3 6-4
R32 Ruben Merchan-Huecas Jose-Carlos Garcia-Sanchez 6-1 6-2
R32 Arkaitz Manzarbeitia-Ugarte (Q) David Serrano-Gamez (Q) 4-6 7-5 6-1
R32 Tomislav Peric (8) Jorge Montesinos-Perales (Q) 6-3 6-4
R32 Granollers Marcel (3) Menendez-Maceiras Adrian 6-1 6-4
R32 Richard Brooks (Q) Morgan Phillips (Q) 4-6 6-3 7-5
R32 Andujar Pablo (Q) Javier Ruiz-Gonzalez (WC) 6-4 4-6 7-5
R32 Ivan Esquerdo-Andreu (6) Francisco Segura-Martinez (WC) 6-3 6-1
R32 Martijn Van Haasteren Pablo Santos-Gonzalez (5) 6-2 6-2
R32 Juan-Miguel Such-Perez (LL) Ignasi Villacampa-Roses (Q) 6-4 6-7(3) 6-4
R32 Marcos Jimenez-Letrado Dori Sadovnik 6-4 6-0
R32 Daniel Lencina-Ribes Daniel Monedero-Gonzalez (4) 6-3 3-6 6-2
R32 Brugues-Davi Arnau (LL) Javier Foronda-Bolanos (7) 6-3 7-6(3)
R32 Rafael Moreno-Negrin Ricardo Ibanez-Ruiz (WC) 6-2 6-1
R32 Tony Holzinger (SE) Miguel-Angel Lopez Jaen 6-2 6-4
R32 Cruciat Adrian (2) Cesar Ferrer-Victoria 6-4 6-4
Čtyřhra muži
F Cruciat Adrian, Granollers Marcel (1) Marc Rocafort-Dolz, Javier Ruiz-Gonzalez (Q) 6-3 6-3
 
SF Cruciat Adrian, Granollers Marcel (1) Ruben Merchan-Huecas, Rafael Moreno-Negrin (3) 6-3 6-2
SF Marc Rocafort-Dolz, Javier Ruiz-Gonzalez (Q) Dekel Valtzer, Martijn Van Haasteren 7-5 7-6(9)
 
ČF Cruciat Adrian, Granollers Marcel (1) Andujar Pablo, Jorge Montesinos-Perales 6-4 6-3
ČF Ruben Merchan-Huecas, Rafael Moreno-Negrin (3) David Ollivier-Baquero, Juan-Miguel Such-Perez 6-3 6-4
ČF Marc Rocafort-Dolz, Javier Ruiz-Gonzalez (Q) Miguel-Angel Lopez Jaen, Tomislav Peric (4) 7-5 6-3
ČF Dekel Valtzer, Martijn Van Haasteren Marcos Jimenez-Letrado, Marrero David (2) WO
 
OF Cruciat Adrian, Granollers Marcel (1) Morgan Phillips, Ward James (WC) 6-4 6-1
OF Andujar Pablo, Jorge Montesinos-Perales Richard Brooks, Daniel Lencina-Ribes 6-4 6-2
OF Ruben Merchan-Huecas, Rafael Moreno-Negrin (3) Juan-Pedro Maria-Sanchez, Jose-Miguel Moreno-Jordan (WC) 6-0 6-1
OF David Ollivier-Baquero, Juan-Miguel Such-Perez Jordi Gil-Fernandez, Ian Sala-Koperdraat (LL) 6-7(9) 6-3 6-4
OF Marc Rocafort-Dolz, Javier Ruiz-Gonzalez (Q) David Serrano-Gamez, Ignasi Villacampa-Roses 6-3 6-4
OF Miguel-Angel Lopez Jaen, Tomislav Peric (4) Miquel Perez Puigdomenech, Trujillo-Soler Gabriel (WC) WO
OF Dekel Valtzer, Martijn Van Haasteren Omer Abramovich, Dori Sadovnik 7-6(6) 7-5
OF Marcos Jimenez-Letrado, Marrero David (2) Javier Foronda-Bolanos, Arkaitz Manzarbeitia-Ugarte 6-1 6-2
 
Q1 Marc Rocafort-Dolz, Javier Ruiz-Gonzalez Jordi Gil-Fernandez, Ian Sala-Koperdraat 6-2 6-7(5) 6-3
 
Q2 Jordi Gil-Fernandez, Ian Sala-Koperdraat Volný los
Q2 Marc Rocafort-Dolz, Javier Ruiz-Gonzalez Julio-Victor Casarotti, Omar Khalil 6-4 6-1
Dvouhra muži (kvalifikace)
Q1 Trujillo-Soler Gabriel (1) Jordi Gil-Fernandez 7-6(0) 6-4
Q1 Richard Brooks Chris Decker 6-0 6-1
Q1 Arkaitz Manzarbeitia-Ugarte (3) David Ollivier-Baquero (12) 6-3 6-1
Q1 Ignasi Villacampa-Roses (4) Juan-Miguel Such-Perez (9) 5-7 6-0 6-4
Q1 Andujar Pablo (10) Marc Bruche 6-2 Skreč
Q1 Morgan Phillips (6) Muguruza Igor (11) 6-7(7) 6-1 6-3
Q1 Jorge Montesinos-Perales (15) Brugues-Davi Arnau (7) 6-4 6-2
Q1 David Serrano-Gamez (8) Vieweger Eric 6-2 6-1
 
Q2 Trujillo-Soler Gabriel (1) Javier Bretones-Alcaraz (WC) 6-0 6-1
Q2 Jordi Gil-Fernandez Levi Federico 6-4 4-6 7-6(3)
Q2 Richard Brooks Marrero David (2) 5-5 Skreč
Q2 Chris Decker Tobias Clemens (14) WO
Q2 Arkaitz Manzarbeitia-Ugarte (3) Ward James 6-1 7-5
Q2 David Ollivier-Baquero (12) Kevin Garlington 6-2 6-4
Q2 Ignasi Villacampa-Roses (4) Pedro Clar-Rossello 3-6 6-4 6-0
Q2 Juan-Miguel Such-Perez (9) Sanchez Luque Jose (WC) 6-0 6-0
Q2 Marc Bruche Omer Abramovich (5) 5-7 6-3 4-3 Skreč
Q2 Andujar Pablo (10) Jorge Jimenez-Letrado 6-1 6-2
Q2 Morgan Phillips (6) Ian Sala-Koperdraat 6-4 7-6(10)
Q2 Muguruza Igor (11) Ivan Lopez-Munoz (WC) 6-2 6-3
Q2 Brugues-Davi Arnau (7) Badr Bouarich 6-1 6-2
Q2 Jorge Montesinos-Perales (15) Christian Banzer 6-2 6-4
Q2 David Serrano-Gamez (8) Marc Rocafort-Dolz 3-6 6-4 6-3
Q2 Vieweger Eric Julio-Victor Casarotti (13) 6-7(2) 6-4 6-1
 
Q3 Trujillo-Soler Gabriel (1) Volný los
Q3 Javier Bretones-Alcaraz (WC) Volný los
Q3 Jordi Gil-Fernandez Antonio Ochoa-Collado 6-4 6-4
Q3 Levi Federico Volný los
Q3 Marrero David (2) Volný los
Q3 Richard Brooks Volný los
Q3 Chris Decker Javier Quinta-Banos (WC) 6-0 6-0
Q3 Tobias Clemens (14) Volný los
Q3 Arkaitz Manzarbeitia-Ugarte (3) Volný los
Q3 Ward James Volný los
Q3 Kevin Garlington Dominik Kozanda (WC) 6-1 6-0
Q3 David Ollivier-Baquero (12) Volný los
Q3 Ignasi Villacampa-Roses (4) Volný los
Q3 Pedro Clar-Rossello Omar Khalil 7-6(3) 6-3
Q3 Sanchez Luque Jose (WC) Jonay Cantero-Contreras (WC) 6-1 7-5
Q3 Juan-Miguel Such-Perez (9) Volný los
Q3 Omer Abramovich (5) Volný los
Q3 Marc Bruche German Vela-Peramo (WC) WO
Q3 Jorge Jimenez-Letrado Daniel Golas-Cruz 6-1 6-0
Q3 Andujar Pablo (10) Volný los
Q3 Morgan Phillips (6) Volný los
Q3 Ian Sala-Koperdraat Agustin Gonzalez-Martin 6-1 6-2
Q3 Ivan Lopez-Munoz (WC) Andres Carrasco-Carrasco 6-2 3-6 6-3
Q3 Muguruza Igor (11) Volný los
Q3 Brugues-Davi Arnau (7) Volný los
Q3 Badr Bouarich Raul Robles-Martin (WC) 6-0 6-0
Q3 Christian Banzer Miquel Perez Puigdomenech 7-6(5) 6-4
Q3 Jorge Montesinos-Perales (15) Volný los
Q3 David Serrano-Gamez (8) Volný los
Q3 Marc Rocafort-Dolz Regan Morehu 6-2 6-2
Q3 Vieweger Eric Alberto Rebolledo-Jimenez 6-4 6-2
Q3 Julio-Victor Casarotti (13) Volný los

NEJČTENĚJŠÍ

Vyhledání hráče


Porovnání hráčů



Máte dotaz?